Tyto veganské karbanátky vynikají pro své pestré rostlinné složení. Vyrobeny jsou ze spousty druhů zeleniny, přidané v nich je i úžasné konopné semínko. Konzumovat je můžete po ohřátí nebo je připravujte na grilu, dosáhnete tak křupavé kůrky a vláčné konzistence karbanátku. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Voda, tofu (SÓJA, nigari), SÓJOVÁ bílkovina, olej řepkový, špenát 4 %, knopné semínko 4 %, kapusta, brambory, OVESNÁ vláknina, mrkev, CELER, květák, smažená cibule (cibule, PŠENIČNÁ mouka, palmový olej), brokolice, petržel, pórek, drožďový extrakt, zahušťovadla: (metylcelulóza, karagenan, konjakov guma), HOŘČICE, koření, sůl.
- Země původu: Země neznámá
- Skladování: Skladujte při teplotě 1-7 °C.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






