Rostlinná varianta sýru halloumi. Přípravujte ho na grilu, grilovací pánvi nebo i na běžné pánvi. Pěkně zpevní a získá zlatavou kůrku. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Tofu (SÓJA, nigari ), řepkový olej, OVESNÁ vláknina, kukuřičný škrob, zahušťovadla: methylcelulóza, karagenan; sůl, kokosový tuk, regulátor kyselosti: kyselina askorbová, aroma, koření.
- Země původu: Země neznámá
- Skladování: Skladujte při teplotě 1-7°C
- zbylé parametry jsou v obchodě.







