Tato jemná hořká čokoláda obsahuje 51 % kakaa a 7 % křupavých kousků pražených kávových bobů. Čokoláda je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie, sušená třtinová šťáva Rapadura a přírodní třtinový cukr Cristallino. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci. Jeden z předních výrobců biopotravin v Evropě Rapunzel přišel na trh v roce 1974. Od počátku dbá na to, aby suroviny pocházely z ekologických zemědělství, která o půdu pečují tak, aby dávala plodiny i budoucím generacím. Dnes má v portfoliu téměř 600 vegetariánských produktů – od oříškových másel a müsli až po oleje či luštěniny.
Vlastnosti produktu
- Složení: Cukr* (sušená třtinová šťáva Rapadura*, přírodní třtinový cukr Cristallino*), kakaová hmota*, kakaové máslo*, drcené pražené kávové boby* 7 %. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 % v čokoládě. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Skladujte v suchu a chladu, chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






