Lahodná svačinka s jemnou chutí krůtího masa, vyráběná českou firmou výhradně z rostlinných surovin jako je například tofu, mandle, hrachový protein a čistě veganské aroma. Skvěle se hodí jen tak na vidličku k pečivu a zelenince či jako příloha do toastů a baget. Díky praktickému balení v Alu misce a dlouhé trvanlivosti bez nutnosti chlazení může být také oblíbenou svačinkou na cesty, do práce i do školy. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Voda, tofu 17 % (SÓJA, nigari), hrachový protein, řepkový olej, MANDLE, koření, zahušťovadla: karagen, metylcelulóza, agar, aroma, rýže.
- Země původu: Země neznámá
- Dávkování: Po otevření ihned spotřebujte.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






