Šťavnaté kukuřízky jsou veganskou alternativou k masovým řízkům. Jejich využití je pestré. Můžete je grilovat, připravit jako přírodní nebo klasický řízek v trojobalu. Stačit jim ale bude i pouhé ohřátí, neboť jsou již předsmažené. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Tofu (SÓJA, Nigari), voda, PŠENIČNÁ bílkovina, olej řepkový, OVESNÁ vláknina, kukuřice 9 %, drožďový extrakt, hrách, zahušťovadla: metylcelulóza, karagenan, konjaková guma, xanthan; kukuřičný škrob, sůl, koření aroma.
- Země původu: Země neznámá
- Skladování: Skladujte při teplotě 1 – 7 °C.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






