Tyčinka Lifebar Oat Snack proteinová čokoládová 40 g BIO    LIFEFOOD

Tyčinka Lifebar Oat Snack proteinová čokoládová 40 g BIO LIFEFOOD


39 

Tyčinka Lifebar Oat Snack proteinová čokoládová 40 g BIO LIFEFOOD od výrobce Lifefood má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Měkká nutričně vyvážená svačinka s naprosto čistým složením – to jsou tyčinky Oat snack. Základ tvoří bezlepkové celozrnné ovesné vločky pocházející až z dalekého Finska. Čokoládové potěšení s proteinem pro dokonale sladký čoko zážitek! Příběh českých datlových tyčinek, které dnes miluje celý svět, se začal psát v roce 2006. To totiž Tereza Havrlandová založila značku Lifefood, průkopnici v oblasti RAW FOOD (živé stravy). Své portfolio certifikovaných REALLY RAW snacků postupně doplnila také o další rostlinné dobroty. Základem jsou vždy 100% bio, bezlepkové a bezlaktózové suroviny v nejvyšší kvalitě – dobré pro tělo, šetrné k planetě.

Vlastnosti produktu

  • Složení: Bezlepkové OVESNÉ vločky* 23 %, kokosový sirup*, pasta z praženého slunečnicového semínka*, křupky z hráškového proteinu* 11 % (hráškový proteinový prášek* 72 %, rýžová mouka* 28 %), pasta z pražených KEŠU*, hořká čokoláda* 5 % (kakaová hmota*, kokosový cukr*, kakaové máslo* 25 %, mořská sůl*; kakaová sušina nejméně: 65 %), kakaový prášek* 5 %, kakaová hmota* 5 %, pohanka*, mořská sůl*, vanilkový extrakt*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
  • Skladování: Skladujte při teplotě 8 – 20 °C.
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Bezlepkové OVESNÉ vločky* 23 %, kokosový sirup*, pasta z praženého slunečnicového semínka*, křupky z hráškového proteinu* 11 % (hráškový proteinový prášek* 72 %, rýžová mouka* 28 %), pasta z pražených KEŠU*, hořká čokoláda* 5 % (kakaová hmota*, kokosový cukr*, kakaové máslo* 25 %, mořská sůl*; kakaová sušina nejméně: 65 %), kakaový prášek* 5 %, kakaová hmota* 5 %, pohanka*, mořská sůl*, vanilkový extrakt*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte při teplotě 8 – 20 °C.