Sonnentor Bylinná směs s kořením Čas na perníček BIO - nálev. sáčky (18 x 18 g)

Sonnentor Bylinná směs s kořením Čas na perníček BIO – nálev. sáčky (18 x 1,8 g)


95 

Sonnentor Bylinná směs s kořením Čas na perníček BIO – nálev. sáčky (18 x 1,8 g) od výrobce Sonnentor má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Kombinaci hřejivých kořeněných chutí můžete popíjet k vánočnímu perníčku nebo jen tak, místo sladkého dezertu. Nasládlá chuť pohanky připomene pražené oříšky, zimní atmosféru dokreslí červený pomeranč a samozřejmě nechybí perníkové koření. Šálek čaje s anýzem, hřebíčkem, badyánem, kardamomem, skořicí a špetkou zázvoru prohřeje zkřehlé tělo a poblázní chuťové pohárky. Jak už to mají v Sonnentoru ve zvyku, všechny ingredience jsou BIO a nálevové sáčky můžete doma zkompostovat. Česko-rakouská značka Sonnentor nás svým přístupem uvádí v obdivný úžas. Průkopník ve výrobě bioproduktů svými lahodnými čaji i voňavým kořením rozdává radost už přes čtvrt století. Es má přitom tahle srdcová značka plný rukáv. 100% BIO kvalita každé ingredience. Šetrné zpracování a velký díl ruční práce. Kompostovatelné materiály, minimalizace odpadů a uhlíkové stopy. Obdivuhodně transparentní a férová spolupráce s farmáři. To jsou jen střípky inspirativní práce, kterou tým Sonnentoru dělá svět lepším místem. Nezaměnitelná značka přeměňuje obyčejný hrneček s čajem v symbol naděje, že poctivou prací v souladu se Zemí skutečně můžeme pomoci následujícím generacím k lepší budoucnosti. 

Vlastnosti produktu

  • Složení: Pohanka pražená*, Ostružiník*, Skořice Cassia (12 %)*, Červený pomeranč*, Nové koření (9 %)*, Pohanka nať*, Tulsi*, Hřebíček*, Badyán*, Zázvor kousky*, Anýz*, Kardamom*, Pepř černý*. *Z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Pohanka pražená*, Ostružiník*, Skořice Cassia (12 %)*, Červený pomeranč*, Nové koření (9 %)*, Pohanka nať*, Tulsi*, Hřebíček*, Badyán*, Zázvor kousky*, Anýz*, Kardamom*, Pepř černý*. *Z kontrolovaného ekologického zemědělství