Hladká špaldová mouka v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Mouka se mele ve svijanském Mlýnu Perner už do roku 1420. Vystřídaly se v něm celé generace mlynářů včetně Michala Máchy, bratra básníka Karla Hynka Máchy, nebo slavný šlechtický rod Valdštejnů. Dnes je vůbec nejmodernějším mlýnem v Česku s produkcí více než 150 000 tun mouky za rok. Od roku 2018 vyrábí prémiovou mouku Pernerka.
Vlastnosti produktu
- Složení: Mleté zrno ŠPALDY*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Země původu: Česká republika
- Dávkování: Mouku lze použivat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. Upéct z ní můžete například špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni.
- zbylé parametry jsou v obchodě.







