Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují. Kapary vylepší pizzu, zeleninové saláty, kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo do sandwichů. Jeden z předních výrobců biopotravin v Evropě Rapunzel přišel na trh v roce 1974. Od počátku dbá na to, aby suroviny pocházely z ekologických zemědělství, která o půdu pečují tak, aby dávala plodiny i budoucím generacím. Dnes má v portfoliu téměř 600 vegetariánských produktů – od oříškových másel a müsli až po oleje či luštěniny.
Vlastnosti produktu
- Složení: Kapary* 58 %, voda, vinný ocet*, mořská sůl. Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






