Jemná „mléčná“ čokoláda s nugátovou náplní, která místo mléka obsahuje sušený rýžový sirup, a je tudíž vhodná i pro vegany. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Nugátová náplň neobsahuje palmový tuk, ani žádné jiné náhražkové tuky. Chuť je vylepšena Bourbon vanilkou. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci. Jeden z předních výrobců biopotravin v Evropě Rapunzel přišel na trh v roce 1974. Od počátku dbá na to, aby suroviny pocházely z ekologických zemědělství, která o půdu pečují tak, aby dávala plodiny i budoucím generacím. Dnes má v portfoliu téměř 600 vegetariánských produktů – od oříškových másel a müsli až po oleje či luštěniny.
Vlastnosti produktu
- Složení: Cukr* (sušená třtinová šťáva Rapadura*, přírodní třtinový cukr*), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY* 21 %, kakaové máslo*, kakaová hmota*, sušený rýžový sirup* 7 %, kakaový prášek*, mořská sůl, emulgátor: slunečnicový lecitin*, Bourbon vanilka*. Může obsahovat stopy mandlí, mléka a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 40 % v čokoládě.
- Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






