Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát. V německém Vivani žijí vášní pro dobrou čokoládu už od roku 2000. Z malé firmy vyrostli v celosvětovou značku, která je symbolem udržitelnosti a opravdu kvalitní čokolády. Tu vnímají jako umění – pečlivě vybírají každou ingredienci, stejně jako umělec vybírá barvy. Promítá se to i do obalů čokolád, které navrhují umělečtí designéři.
Vlastnosti produktu
- Složení: Přírodní třtinový cukr*, kakaové máslo*, SUŠENÉ MLÉKO* 18 %, kakaová hmota*, emulgátor: slunečnicový lecitin*, výtažek z Bourbon vanilky*. Obsah kakaové sušiny nejméně 35 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.





