Tato čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr. V německém Vivani žijí vášní pro dobrou čokoládu už od roku 2000. Z malé firmy vyrostli v celosvětovou značku, která je symbolem udržitelnosti a opravdu kvalitní čokolády. Tu vnímají jako umění – pečlivě vybírají každou ingredienci, stejně jako umělec vybírá barvy. Promítá se to i do obalů čokolád, které navrhují umělečtí designéři.
Vlastnosti produktu
- Složení: Kakaová hmota*, cukr z květů kokosové palmy* 23 %, kakaové máslo*. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






