Čevabčiči je oblíbené balkánské jídlo. Tyto kořeněné karbanátky jsou vyrobené z tofu, sójové bílkoviny, hrachu a řepkového oleje. Nejlepší jsou připravené na grilu, ale protože jsou předsmažené, stačí je před konzumací jen ohřát. Podávejte s kečupem nebo hořčicí. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: TOFU (voda, SÓJA, nigari), voda, SÓJOVÁ bílkovina, olej řepkový, brambory, smažená cibulka (cibule, PŠENIČNÁ MOUKA, palmový olej), OVESNÁ vláknina, drožďový extrakt, hrách, zahušťovadla: metylcelulóza, karagenan, konjaková guma, xanthan; kukuřičný škrob, rýže, česnek, paprika, sůl, koření, aroma.
- Země původu: Země neznámá
- Dávkování: Před použitím stačí jen ohřát.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






