Veganské karbanátky s quinoou a sušenými rajčaty, kořeněné paprikou, se výborně hodí pro přípravu pokrmů mexické kuchyně. Jsou předsmažené, před konzumací je stačí jen ohřát. Výborné jsou ale připravené na grilu a podávané s oblíbeným dipem a zeleninou. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Voda, tofu (SÓJA, nigari), SÓJOVÁ bílkovina, kukuřice 11 %, řepkový olej, fazole 8 %, quinoa 6 %, brambory, OVESNÁ vláknina, drožďový extrakt, sušená rajčata, koření, česnek, zahušťovadla: metylcelulóza, karagenan, konjaková guma; třtinový cukr, paprika, sůl.
- Země původu: Země neznámá
- Skladování: Skladujte při teplotě 1-7 °C.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






