Veganské klobásky s příjemnou chutí a texturou, opékejte je na grilu, na pánvi nebo rovnou na ohni. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Rostlinné bílkoviny (SÓJOVÁ, PŠENIČNÁ), řepkový olej, OVESNÁ vláknina, kukuřičný škrob, zahušťovadla: metylcelulóza, konjaková guma; rýže, koření, sušená rajčata, sůl, aroma, karamelizovaný cukr, extrakt z červené řepy.
- Země původu: Země neznámá
- Skladování: Skladujte při teplotě 1-7°C
- zbylé parametry jsou v obchodě.







