Kandovaný zázvor se vyrábí z čerstvého kořenu zázvoru, který se opláchne, oloupe, nakrájí a naloží do roztoku přírodního třtinového cukru. Při výrobě nejsou použity žádné konzervanty a zázvor není sířený. Kandovaný zázvor je vhodný na přímou konzumaci i na vaření. Někdo rád mlsá kandovaný zázvor samotný nebo ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků, dobrý je také k jakémukoli čaji. Můžeme jej použít i do desertů (vynikající je kombinace s čokoládou). Zkuste v receptu nahradit normální kandované ovoce kandovaným zázvorem. I když moderní medicína příliš neuznává jeho léčivé účinky, používal se zázvor v lidovém léčitelství např. proti nevolnosti při cestování, ranní nevolnosti v těhotenství, ke zlepšení trávení (proti pocitům těžkého žaludku, nadýmání a plynatosti) a dokonce i jako afrodisiakum. Čeští Bio nebio vám kryjí záda, když chcete ukuchtit něco dobrého z kvalitních surovin, stejně jako když si chcete rovnou zamlsat bez příprav. Kvalitní potraviny nabízí už dobrých 20 let – smlsnou si na nich vegani, bezlepkáři i všichni nadšenci do zdravé chutné stravy. A navíc jsou BIO a fér.
Vlastnosti produktu
- Složení: Kořen zázvoru* 56 %, přírodní třtinový cukr*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






