Japonské těstoviny oživí českou klasiku nebo poslouží jako základ pro vaše experimenty s asijskou kulinařinou. Špagety vyrobené z pohankové mouky jsou vhodným rozšířením jídelníčku celiaků. Vyzkoušejte v biokvalitě. Jak chutná Japonsko? Jako Muso! Společnost, která sídlí přímo v zemi vycházejícího slunce, se specializuje na autentické tradiční japonské potraviny. Kromě perfektní chuti dbá i na perfektní kvalitu, proto jsou všechny její dobroty bez umělých přísad a barviv, bez GMO a glutamátu sodného, většina produktů je pak vegan.
Vlastnosti produktu
- Složení: Pohanková mouka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Země původu: Japonsko
- Dávkování: Těstoviny vařte nezakryté do měkka 5-6 minut, nechte 2 minuty odstát v horké vodě. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






