Olivy odrůdy throuba se nechávají plně uzrát na slunci na stromě olivovníku. Sbírají se ručně, aby nedošlo k jejich poškození. Po přetřídění probíhá přirozený fermentační proces, kdy se olivy umístí na 10 dnů do uzavřených nádob pouze se solí. Po ukončení fermentace se zabalí s přídavkem malého množství extra panenského olivového oleje. Throuba olivy jsou skutečnou delikatesou a nejlépe chutnají jen tak. Můžeme je také použít k dozdobení a dochucení zeleninových salátů. Čeští Bio nebio vám kryjí záda, když chcete ukuchtit něco dobrého z kvalitních surovin, stejně jako když si chcete rovnou zamlsat bez příprav. Kvalitní potraviny nabízí už dobrých 20 let – smlsnou si na nich vegani, bezlepkáři i všichni nadšenci do zdravé chutné stravy. A navíc jsou BIO a fér.
Vlastnosti produktu
- Složení: Olivy Throuba* 98 %, extra panenský olivový olej*, mořská sůl. Balené ve vakuu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 14 dnů.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






