Existují dva typy lidí – ti, co olivy nemusí, a ti, kteří je milují bez výhrad. Pokud patříte do druhé skupiny, máme pro vás něco výjimečného – černé sušené olivy Botija s peckou. Tyto olivy procházejí fermentací v mořské soli a poté se pomalu suší při teplotách do 40 °C. Díky tomu si zachovávají plné aroma, výraznou chuť a vysoký obsah cenných látek. Vychutnáte si je jen tak, nebo je můžete přidat do salátů, těstovin či tapas. Příběh českých datlových tyčinek, které dnes miluje celý svět, se začal psát v roce 2006. To totiž Tereza Havrlandová založila značku Lifefood, průkopnici v oblasti RAW FOOD (živé stravy). Své portfolio certifikovaných REALLY RAW snacků postupně doplnila také o další rostlinné dobroty. Základem jsou vždy 100% bio, bezlepkové a bezlaktózové suroviny v nejvyšší kvalitě – dobré pro tělo, šetrné k planetě.
Vlastnosti produktu
- Složení: Olivy*, mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Země původu: Peru
- Certifikáty: BIO
- zbylé parametry jsou v obchodě.