Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků. V německém Vivani žijí vášní pro dobrou čokoládu už od roku 2000. Z malé firmy vyrostli v celosvětovou značku, která je symbolem udržitelnosti a opravdu kvalitní čokolády. Tu vnímají jako umění – pečlivě vybírají každou ingredienci, stejně jako umělec vybírá barvy. Promítá se to i do obalů čokolád, které navrhují umělečtí designéři.
Vlastnosti produktu
- Složení: Cukr z kokosových květů* 31 %, kakaová hmota*, kakaové máslo*, sušené PLNOTUČNÉ MLÉKO*, karamel 10 % (přírodní třtinový cukr*, kukuřičný glukózový sirup*, MÁSELNÝ TUK*, sůl), sušená SMETANA*, růžová sůl Inků 0,5 %, výtažek z Bourbon vanilky*. Obsah kakaové sušiny nejméně 44 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: Chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






