Ghí v bio kvalitě a pořádně velké sklenici se bude hodit na cesty pro celou rodinu. Že nechcete sebou na dovolenou vozit ledničku a řešit připálenou večeři, tak si raději koupíte olej?
Tak toto máte s námi vyřešeno! Naše pořádná letní sklenice, vám vydrží na celou dovolenou a můžete se pustit i do koláčů plných letních dobrot z lesa či zahrádky. Ledničku nepotřebujete a ještě uděláte něco pro své zdraví.
Bio Ghíčko je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Základní rozdíl oproti máslu je v hodnotě kouřového bodu, způsobu skladování a trvanlivosti.
Ghí má vysoký kouřový bod, a to 250°C.
Při vysokých teplotách se tedy nepřepaluje a během zahřívání tak nevznikají nestravitelné toxické látky. Ghí je ke skladování vhodné a vydrží ve skvělé kondici v uzavřené nádobě, v temnu i několik let.
Neříkáme, že máslo či olej jsou špatné a že nabízíme přelomový objev. Ghí není žádná novinka a využívá se v asijské kuchyni k přípravě různých dezertů, u nás třeba do omáček, k ochucení bramborové kaše apod. A navíc je praktické na skladování.
Ghí voní i chutná jako máslo, může se teda stát ihned náhražkou a ani to nepoznáte. Budete si dál užívat své dobroty, ale odlehčíte organismu a dodáte mu tolik potřebné živiny.
Obsah článku
Pojďme se podívat, proč začít uvažovat nad Bio Ghíčkem
Je praktické na použití
Odstraněním mléčné bílkoviny a odpařením vody získáte velmi dlouhou trvanlivost bez nutnosti chlazení. Takže hurá s Ghíčkem na dovolenou nebo piknik.
Konečně surovina pro každého
Ghí neobsahuje žádné mléčné bílkoviny. Proto si i lidé s intolerancí kaseinu a laktozy mohou dopřát chuť a vůni másla. Máme radost, že můžeme přispět k tomu, že další z vás mohou mít k dispozici další surovinu na vaření.
Proč Ghí slouží dobře vašemu zdraví?
Ghí je bohaté na vitamíny A,D,E a K. Lidé trpící záněty zažívacího traktu (včetně alergií na lepek) jich mají často nedostatek. Ghí zajistí jejich zvýšený příjem a řadí se mezi superpotraviny.
Prostě univerzální
Ghí udržuje zásadité prostředí. Tím zabraňuje vzniku zánětu a usnadňuje hojení. Lze jej užívat i zevně, protože hojí podrážděnou kůži, hydratuje a zvláčňuje. To se hodí na cestách.
Pohoda nadevše
Působí jako nervové a mozkové tonikum. Omega-6 a omega-3 mastné kyseliny chrání mozek a nervové buňky.
Odkud se vzalo?
Slovo Ghí, Ghee, nebo Ghíčko je sanskrtský výraz pro přepuštěné máslo. Není nás moc, ale dost na to, abychom Ghíčko uvařili, zabalili a poslali do světa. Máme spoustu skvělých externích spolupracovníků. Vše se tedy děje u nás a putuje přímo k vám. Není potřeba zatěžovat přírodu dopravou z cizích zemí. A tak si tady ve Vysokém Mýtě žijeme, jsme a budete tu pro vás.
Klady
- Více druhů objemu
- Fantastická vůně
- Ideální na vaření
- Vyzkoušeno i v kafi pro bulletproof coffee
Zápory
- Nemám narovinu