Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyni mají široké využití. Česká značka Risolino vyrábí rýžové bezlepkové těstoviny nejen pro ty, kterým pšeničné varianty zatěžují trávení, ale pro všechny, kteří milují kvalitní pastu. Ta v Risolinu vzniká z čerstvě mleté dlouhozrnné rýže, přírodního tapiokového škrobu a špetky soli. Víc ani ťuk – žádné konzervanty, cholesterol ani barviva. Od penne po macaroni.
Vlastnosti produktu
- Složení: Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl, kurkuma.
- Země původu: Země neznámá
- Dávkování: Dejte vařit vodu (1 litr na 100 g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 12 – 14 minut. Než těstoviny scedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě. Poté je zceďte, dobře je propláchnětet tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






