Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Použijte ho do zálivek, na dochucení zeleninových salátů nebo do rizota. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Chcete vědět, jak chutnají jablíčka z Bílých Karpat? Lokněte si báječného moštu z Moštárny Hostětín. Od roku 2000 lisuje různé druhy jablek převážně od karpatských ekologických ovocnářů, kteří hospodaří bez chemických postřiků a hnojiv. Šťavnaté sladkokyselé mošty jsou pak bez jakýchkoli umělých sladidel, přísad či filtrace. Skvělé jsou studené i horké.
Vlastnosti produktu
- Složení: 100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%. Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Země původu: Evropská unie
- Dávkování: V kuchyni do salátů, pokrmů či marinád.
- zbylé parametry jsou v obchodě.





