Šťavnaté, kořeněné karbanátky s výraznou houbovou chutí jsou vyrobené z tofu, žampionů, pohanky, hrachu, sójové bílkoviny a řepkového oleje. Stačí je pouze ohřát, výborné jsou ale připravené na grilu, kde získají krásně křupavou kůrku. Veganské a vegetariánské dobroty ze sóji a dalších luštěnin vyrábí česká společnost VETO už od roku 1993. Zpočátku se zaměřovala zejména na kvalitní tofu, postupně do portfolia zařadila třeba známé tofu paštiky a jiné rostlinné svačinky. Pod křídly má dnes také značky Vegi Steak nebo PÂTIFU.
Vlastnosti produktu
- Složení: Voda, SÓJOVÁ bílkovina, olej řepkový, pohanka, žampiony 10 %, smažená cibulka (cibule, PŠENIČNÁ mouka, palmový olej), OVESNÁ vláknina, drožďový extrakt, hrách, zahušťovadla: metylcelulóza, karagenan, konjaková guma, xanthan; kukuřičný škrob, sůl, koření, aroma.
- Země původu: Země neznámá
- Skladování: Skladujte při teplotě 1 – 7 °C.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






