Přírodní tofu je oblíbené a často se používá k přípravě vegetariánských a veganských pokrmů, kde nahrazuje maso. Vyrábí se ze sójových bobů z kontrolované ekologické produkce a je bohatým zdrojem bílkovin. Extra pevné tofu po vyjmutí z kelímku osušíme, nakrájíme na plátky či kostičky, přidáme marinádu či koření a poté ho osmažíme nebo grilujeme. Skvěle vynikne v zeleninových či stir-fry pokrmech, ale hodí se také k zeleninovým salátům.
Vlastnosti produktu
- Složení: SÓJOVÉ boby*, voda, koagulant: síran vápenatý. Může obsahovat stopy lepku, hořčice a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Země původu: Evropská unie
- Dávkování: Výrobek určený ke spotřebě po ohřátí. Výrobek před spotřebou ohřát na grilu, na pánvi nebo v mikrovlnné troubě.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






