Výtečná tyčinka z jemné vegan „mléčné“ čokolády s nugátovou náplní, která místo mléka obsahuje sušený rýžový sirup, a je tudíž vhodná i pro vegany. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Nugátová náplň neobsahuje palmový tuk, ani žádné jiné náhražkové tuky. Jeden z předních výrobců biopotravin v Evropě Rapunzel přišel na trh v roce 1974. Od počátku dbá na to, aby suroviny pocházely z ekologických zemědělství, která o půdu pečují tak, aby dávala plodiny i budoucím generacím. Dnes má v portfoliu téměř 600 vegetariánských produktů – od oříškových másel a müsli až po oleje či luštěniny.
Vlastnosti produktu
- Složení: Cukr* (přírodní třtinový cukr*, sušená třtinová šťáva*), LÍSKOVÉ OŘECHY* 28 %, kakaové máslo*, kakaová hmota*, sušený rýžový sirup* 4 %, kakaový prášek*, mořská sůl, Bourbon vanilka*, emulgátor: slunečnicový lecitin*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 40 % v čokoládě.
- Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






