Uzené tofu se vyrábí ze sójových bobů, které nejsou geneticky modifikované. Je bohatým zdrojem bílkovin a uzenou chuť mu dodává kouř z olšového dřeva. Je velmi oblíbený mezi vegany a vegetariány a používá se k přípravě pokrmů, ve kterých nahrazuje maso. Uzené tofu není nutné vkládat do marinády či jinak ochucovat, v pokrmech je dostatečně výrazné. Skvěle se hodí do zeleninových směsí a omáček, na grilování, do pomazánek či zeleninových placiček.
Vlastnosti produktu
- Složení: SÓJOVÉ BOBY, voda, sůl, koagulant: síran vápenatý, kouřové aroma. Může obsahovat stopy LEPKU, HOŘCICE a SEZAMU.
- Skladování: Skladujte při teplotě 1 – 7 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.






