Černé fazole mají kořeněnou, ořechovou chuť a jsou velmi oblíbené v mexické kuchyni. Při vaření si uchovávají svůj tvar i pevnost. Skvěle se hodí do vegetariánských pokrmů i k vydatným masovým pokrmům. Lze z nich připravit fazolové pyré, ale hodí se i k přípravě dipů a pomazánek. Příprava: Propláchnuté fazole namočíme přes noc (8 hodin). Vaříme v čisté vodě na mírném ohni 60 minut. Solíme ke konci vaření. Čeští Bio nebio vám kryjí záda, když chcete ukuchtit něco dobrého z kvalitních surovin, stejně jako když si chcete rovnou zamlsat bez příprav. Kvalitní potraviny nabízí už dobrých 20 let – smlsnou si na nich vegani, bezlepkáři i všichni nadšenci do zdravé chutné stravy. A navíc jsou BIO a fér.
Vlastnosti produktu
- Složení: Fazole černá*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- Dávkování: Propláchnuté fazole namočíme přes noc (8 hodin). Vaříme v čisté vodě na mírném ohni 60 minut. Solíme ke konci vaření.
- Skladování: Skladujte v chladu a suchu.
- zbylé parametry jsou v obchodě.






