Těsto listové čerstvé 275 g   BRICK

Těsto listové čerstvé 275 g BRICK


38 

Těsto listové čerstvé 275 g BRICK od výrobce Brick má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Vlastnosti produktu

  • Složení: PŠENIČNÁ mouka, voda, palmový tuk, konzumní líh, cukr, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
  • Země původu: Země neznámá
  • Dávkování: Těsto vyjmeme z lednice a po cca 5 minutách i s pečicím papírem na pracovní desce, nebo přímo na pečicím plechu. Pečící trobu předehřejeme na 200-220 °C. Připravenou náplň (sladkou, nebo slanou) rozložíme rovnoměrně na střední pás těsta. Okraj jednoho z volných pásů lehce potřeme vodou, nebo rozšlehaným vejcem, aby se při následném zavinutí přeložením obou těchto volných pásů těsto snadno spojilo. Obdobně postupujeme i při uzavření obou konců závinu. Závin potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme 20-25 minut dozlatova v předehřaté troubě. Po otevření ihned spotřebujte.
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

PŠENIČNÁ mouka, voda, palmový tuk, konzumní líh, cukr, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Země původu

Země neznámá

Dávkování

Těsto vyjmeme z lednice a po cca 5 minutách i s pečicím papírem na pracovní desce, nebo přímo na pečicím plechu. Pečící trobu předehřejeme na 200-220 °C. Připravenou náplň (sladkou, nebo slanou) rozložíme rovnoměrně na střední pás těsta. Okraj jednoho z volných pásů lehce potřeme vodou, nebo rozšlehaným vejcem, aby se při následném zavinutí přeložením obou těchto volných pásů těsto snadno spojilo. Obdobně postupujeme i při uzavření obou konců závinu. Závin potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme 20-25 minut dozlatova v předehřaté troubě. Po otevření ihned spotřebujte.

Skladování

V chladu při teplotě do +8 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Možno uchovat i mražené – při teplotě -18°C a nižší je trvanlivost 6 měsíců od data zmrazení. Po vyjmutí z mrazničky před dalším zpracováním nutno nechat rozmrznout při pokojové teplotě cca 1 hodinu.