Čočková směs Noir lahodí svými tmavými tóny jak oku, tak chuťovým buňkám, které jistě potěšíte jemně oříškovou chutí.
Skvěle se hodí do salátů, pomazánek, polévek i jako příloha.
Návod na přípravu: Čočku není třeba namáčet. V neosolené vodě vařte na mírném ohni 25-30 minut, dokud čočka nezměkne. Před koncem varu osolte. Přebytečnou vodu poté slijte.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota |
1445 / 345 |
kJ / kcal |
Tuky |
1,4 |
g |
– z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 |
g |
Sacharidy |
47 |
g |
– z toho cukry |
1,6 |
g |
Bílkoviny |
24,4 |
g |
Sůl |
0,01 |
g |
Vlastnosti
- Gramáž: 500 g
- Další parametry máme zde.